Business & Marketing cu Inteligența Artificială

AI pentru antreprenori, soloprenori, marketeri, creatori de content, viitori antreprenori
Accesează acum 990 lei 490 lei

95% din oameni folosesc limitat potențialul AI în business.
Pentru că nu au învățat limbajul AI

AI și în special ChatGPT e cel mai puternic avantaj pe care îl ai ca antreprenor.

Cu “Business & Marketing cu AI” transformi AI în cel mai important instrument în businessul tău.


Descoperi cum:

Crești veniturile

Salvezi sute de ore

Lansezi noi businessuri

Folosești AI să-ți crești social media

Înveți AI să facă sarcinile care nu-ți plac

Oamenii folosesc ChatGPT ca pe Google și primesc răspunsurile mediocre.
În business și marketing e nevoie să fii diferit.
AI știe să facă asta.

Programul “Business & Marketing cu AI” nu e doar despre AI.
E despre business, marketing, social media și vânzare. Cu AI.
E bazat pe 20 de ani de business, consultanță și 10 ani de coaching.

Vei învăța cum să creezi cursuri cu AI, să faci produse, vânzare, marketing, social media, branding, să-ți faci strategii unice și specifice, să creezi conținut specific și memorabil pentru nișa ta.

Programul te va învăța să-l faci pe ChatGPT să-ți dea exact ce ai nevoie.

Pentru ce înveți să folosești AI în program:

 • Comunicarea cu AI & Programarea Asistent & Coach
 • Marketing, Social Media & Content
 • Storytelling & Copywriting
 • Brand Personal
 • Prezentări memorabile
 • Poze de brand cu AI
 • Creare de produse, cursuri, cărți, surse de venit cu AI
 • Vânzare
 • Productivitate, project management
 • Soloprenoriat / Start a business
 • Cariera
 • Cum să-ți creezi/ găsești Misiunea

 

Programul cuprinde:

✔️ 16 lecții

✔️ +3 ore de content video 

✔️ +100 de comenzi și exemple din diferite tipuri de business

Accesează acum 990 lei 490 lei
 

Ca să faci un business ai nevoie să înveți:
-> marketing
-> vânzare
-> copywriting
-> comunicare
-> branding
-> social media
-> gestionarea banilor
-> multe softuri și aplicații

Acum trebuie doar să știi cum îi ceri AI-ului toate astea

 

Scopul programului e:

✅ Să-ti crești businessul
✅ Să-ți crești veniturile
✅ Să reduci timpul alocat în business. Semnificativ.

ChatGPT are acces la orice informație ce s-a scris vreodată. Dar poate crea și lucruri noi. Are orice răspuns cauți.

E nevoie să înveți să-l accesezi.

Ce spun oamenii care au urmat programul

Andreea Enache
⭐⭐⭐⭐⭐
„Cursul de AI mi-a schimbat cu siguranță dinamica de lucru în business. Foloseam înainte ChatGPT, dar neștiind să îl întreb specific, mereu o luam de la zero cu explicații și cerințe. În fiecare zi îl tratam ca un angajat nou, cum zice Monica. După curs el este asistent manager cu siguranță, l-am avansat, l-am organizat pe chaturi specifice, facem strategii împreună și le implementăm corect. Am creat cu el o pagină de vânzare și o campanie de marketing. Cursul nu e atât de tehnic, înveți despre mai multe softuri și cum să creezi poze cu impact. Și mai mult, merge până la mentalitatea ta de antreprenor, care sunt blocajele, care este direcția și cum să îți atingi obiectivele. Este genial și îl recomand oricui este fie la început de drum sau nu.”
Antoanela
⭐⭐⭐⭐⭐
„Dintr-un lucru foarte intimidant pentru mine, mai ales că nu am lucrat cu AI până acum, și aveam o temere că iar o să fie multă informație și lucruri tehnologice și nu o să știu cum să le folosesc, ai avut răbdare și mi-ai arătat pas cu pas, de la zero, ce am de făcut. M-ai dus într-o poveste unde totul este atât de ușor și la îndemâna mea. M-ai dus în altă parte cu totul, acolo unde m-ai învățat să gândesc pentru mine și nu să iau ceva de-a gata care să nu mi se potrivească. Mi-ai dat o altă perspectivă și puterea de a face eu singură exact așa cum vreau și pentru afacerea mea. În loc să-mi dai direct peștele, mi-ai dat o undiță frumoasă cu care să pescuiesc eu, atât cât și cum îmi este mie de folos."
Migdana
⭐⭐⭐⭐⭐
„Pentru mine fiecare întâlnire a fost WOW, ai adus în acest curs vibe-ul de a acționa ACUM și rapid, încearcă și testează, joacă-te. Și atunci când îmi ieșeau rezultatele pe care le voiam, mai mult chef aveam să lucrez. A fost foarte transformator, impresionant, și mi-a deschis ușa către mult mai multe posibilități. Am învățat să gândesc mai profund. Cu toate că foloseam ChatGPT, era de parcă nu știam nimic. Îi puneam întrebări scurte și mă irita că nu îmi dă ce voiam. Acum, după doar 6 săptămâni, știu să îi dau comenzi clare, mai detaliate și să fiu mult mai specifică. Lucrul cu AI este o încântare, și cu fiecare descoperire este tot mai WOW.”
Ioana Andronic
⭐⭐⭐⭐⭐
„Mulțumesc mult pentru curs. Mă așteptam să fie foarte tehnic și mă bucur foarte mult că nu a fost deloc tehnic. Mi-a plăcut că a fost despre a te debloca, despre a-ți deschide mintea și a vedea oportunități peste tot și din orice, despre a căuta valoarea și a crește valoarea pe care o avem. Mi-a plăcut că fiecare ședință a fost altceva și mi-a plăcut diversitatea acestor 6 săptămâni.”
Vlad Costache
⭐⭐⭐⭐⭐
„Am creat un video motivațional în care trebuia să pun scene din filme pe baza unui scenariu creat de client și am apelat cu succes la ChatGPt. Voiam să-ți mulțumesc pentru asta, pentru că fără tine și fără cursul tău sigur nu mă descurcam. Așa a fost life saver, a ieșit super fain!”
Cristina
⭐⭐⭐⭐⭐
„Mi s-a părut foarte fascinant tot cursul, chiar dacă am intrat în curs mai mult pentru poze. ChatGPT m-a învățat să câștig mai multă încredere în mine, să îmi îmbunătățesc abilitățile în comunicare și să scriu postări mai autentice. Și m-a învățat să fac poze de impact.”
Elena
⭐⭐⭐⭐⭐
„Am lansat o afacere din prima săptămână de curs! Mă așteptam să fie un curs plin de date și informații multe pe care trebuie să le asimilez rapid. În schimb, nici nu știu când trece 1 oră și ce iau cu mine după acest curs este să îl provoc și mai mult.
Pe mine mă ajută foarte mult la structură, cred că mi-e foarte greu să-mi fac o structură din multitudinea de informații pe care o am, și pentru mine e o mare realizare că îmi dă structura asta și practic îmi dă un ghidaj de la care eu pot să construiesc.”
Gabriela
⭐⭐⭐⭐⭐
„Monica, E INCREDIBIL ce angajat nou minunat am găsit. De când visam la așa ceva!
Cursul mi-a deschis noi oportunități în colaborarea mea cu chatGPT care era categoric la un nivel basic înainte. Este un proces de învățare și ajustare continuă, însă categoric rezultatele pe care le obțin acum lucrând cu el sunt mult mai bune, mult mai nuanțate și, ce e cel mai important, îl folosesc/solicit DUBLU față de înainte - la mult mai multe taskuri la care nu mă gândisem până acum și cu instrucțiuni mult mai specifice și detaliate.”
Ana Maria Macavei
⭐⭐⭐⭐⭐
„Cursul AI m-a învățat cum pot să am un super aliat și asta pentru că Monica mi-a arătat pas cu pas cum să maximizez ceea ce AI are de oferit. Mi-a arătat cum să îl programez, cum să mă fac înțeleasă si să-mi dea ceea ce vreau și caut, cum prin anumite tipuri de comenzi să-mi creeze niște texte care, folosite pe pagina Midjourney, mă ajută la crearea unor poze extraordinare. Lucrând cu AI a făcut ca nivelul meu de comunicare să se îmbunătățească și știu că va continua să o facă deoarece Inteligența artificială a devenit o parte extrem de importantă în viața mea și în businessul pe care îl creez și voi continua să o folosesc fără nici un dubiu.”
Sorin
⭐⭐⭐⭐⭐
„Am făcut o promovare de event cu Chat și după cateva comenzi am ajuns la rezultatul ce mi-l doream! Îmi place mult ideea de a scrie content cu povesti pline de emoții și văd și ce impact pot avea. Îl folosesc pe ChatGPT ca un coach de sales pentru echipa mea.”
Daniela
⭐⭐⭐⭐⭐
Am învățat să-mi țin notițele în ChatGPT și să mă ajute să îmi pregătească planul de acțiune. Mi-am îmbunătățit comunicarea, mi-a dat idei de postări, promovare și strategie și am creat niște poze uimitoare cu ChatGPT și Midjourney și mi-am dat seama că le pot eu face așa cum doresc. Mi-a plăcut foarte mult să mă joc cu Midjourney, atât de mult încât am creat un ebook pentru o clientă.
Irina
⭐⭐⭐⭐⭐
„Îmi place libertatea pe care o poți avea când vine vorba de idei. Faptul că mă poate ajuta să mă decid în ceea ce vreau să fac și perspectivele noi pe care mi le aduce lucrul cu AI. Bard mi-a dat idei noi și mi-a crescut afacerea, și văd rapid beneficiile când le pun în practică.”
Corina
⭐⭐⭐⭐⭐
„Sunt foarte bucuroasă că, în sfârșit, am găsit pe cineva care îmi ușurează munca. Mi-a adus claritate, mi-am dat seama cât de mult pot face, am găsit foarte multe oportunități de când am început să lucrez cu ChatGPT și am primit multă valoare. Înainte îl foloseam foarte simplu și mă iritam atunci când nu primeam ce voiam.
Am învățat să îi provoc pe ChatGPT și pe Bard până mi-au dat ce am vrut. Am învățat cum să folosesc anumite tonuri și să îi scriu în multe detalii, ceea ce vreau eu de la postare sau comenzi de imagini, și mi-am dat seama că cu cât îi dau mai multe detalii, cu atât rezultatele sunt magice.
Mi s-a îmbunătățit modul în care comunic, văd posibilități în tot ceea ce fac și chiar mi s-a zis că sunt mult mai luminoasă la față de când am început să lucrez cu AI.
De când am descoperit AI, îmi vin idei la care nu mă puteam gândi înainte, pentru că nu aveam resursele necesare (mentale și de personal) ca să gestionez atâtea lucruri deodată.
Pentru mine, AI este cel mai bun partener de afaceri și l-am antrenat în așa fel încât să știe că îmi este partener.”
Fabian
⭐⭐⭐⭐⭐
„De când au început să apară pe social media imagini și tot felul de filtre care foloseau AI, am fost fascinat și mi-am dorit să pot folosi AI pentru a crea astfel de imagini, dar nu știam cum.
La scurt timp, am aflat de cursul tău unde am avut șansa să pot învață cum să folosesc AI-ul pentru a crea super imagini.
Am fost fascinat când ne-ai arătat și am descoperit că pot crea imagini dintr-un text scris de mine.
Să pot transforma o idee sau viziunea mea într-o imagine este absolut magic.
Un alt mare plus este că am învățat să folosesc Chat GPT pentru a crea un content de calitate, pentru a însoți imaginile create de mine cu un text care să mă reprezinte.
Iar de aici nu mai sunt limite pentru că ideile au început să curgă.
Acum lucrez la un super proiect, unde bineînțeles am găsit ajutor (atât pe parte de text, cât și imagini) în AI.
Mulțumim frumos pentru toate informațiile oferite, pentru toată dedicarea și implicarea ta.” 
Alina Zlatar
⭐⭐⭐⭐⭐
„Cursul de AI a fost absolut wow.
Deși AI era o chestie total nouă și aveam impresia că o să fie „chineză” pentru mine,😄 să parcurg acest curs alături de Monica m-a făcut să văd ce înseamnă AI cu adevărat și, mai ales, cum îl putem folosi ca o adevărată unealtă, ca un ajutor fără limite.
Am descoperit cum să folosesc ChatGPT-ul în business și mi se parte un real ajutor: de la content, până la imagini, idei, inspirație.
Mă bucur că am participat la acest curs atât de valoros, atât de bine explicat, iar entuziasmul Monicăi este molipsitor.
M-a făcut să văd multitudinea de șanse pe care AI-ul ni le oferă și, mai ales, să ajung să folosesc ChatGPT-ul zilnic în business.
După ce am parcurs acest acest curs, am avut curajul să creez un E-book, iar structura, unele idei, le-am creat cu ajutorul ChatGPT, iar la partea de design Midjourney a fost principala sursă de creație.
Monica, îți mulțumesc pentru suportul tău și tot ce ai împărtășit cu noi.” 
Diana
⭐⭐⭐⭐⭐
„După prima săptămână în care am lucrat la misiunea și visiunea mea, deja am clienți.
L-am educat despre mine și după ce a aflat despre mine s-a și apucat de muncă și a venit cu soluții. ChatGPT m-a ajutat să am o structură a cursului pe care îl pregătesc. Primele zile m-a frustrat că nu am știut să-l folosesc și după ce i-am dat mai multe detalii Chat a venit cu soluții de creare a nișei.”
Cristina Badea
⭐⭐⭐⭐⭐
„Cu ajutorul Monicăi, am descoperit ChatGPT, Midjourney și această lumea AI. Sunt fascinată.
Am creat un brand de la zero, un magazin de haine, l-am folosit de la content la design, la poze, la orice provocări am avut pe parcurs, am creat un e-book de la zero, care a fost vândut la peste 600 de persoane, am conceput și creat evenimente specifice businessului, care m-au ajutat la a crește vizibilitatea, am creat chestionare care să mă ajute la consilierea de stil, l-am folosit pe partea de coaching, am creat audiența, chiar și povești pentru copii.
Nu e zi în care să nu am o conversație sau mai multe și am redus considerabil timpul alocat pentru multe activități ceea ce m-a ajutat să fac mult mai multe lucruri în business, să creez produse.
Toate acestea m-au ajutat și mi-au crescut încrederea în mine, mi-au dat curaj sa încerc lucruri noi și m-a provocat în mod constant.”

 

Victor Anagnastopol
⭐⭐⭐⭐⭐
„Experiența mea cu cursul Monicăi a fost pur și simplu revelatoare. Înainte de a participa la acest curs, relația mea cu tehnologiile AI era superficială și adesea frustrantă. Eram captiv într-un ciclu repetitiv, tratând tehnologia mai degrabă ca pe un obstacol decât ca pe un atu.
Cu o abordare practică și intuitivă, Monica m-a învățat să văd dincolo de complexitatea tehnologică și să exploatez potențialul AI-ului în avantajul afacerii mele. Grație cursului ei, am reușit să transform tehnologia dintr-un simplu instrument într-un colaborator de încredere. Acum, planific strategii alături de AI, îmi organizez mai bine sarcinile și am creat o campanie de marketing și o pagină de vânzare care au avut un impact semnificativ asupra afacerii mele.
Însă, pe lângă aspectele tehnice, cel mai valoros aspect al cursului a fost schimbarea mentalității mele antreprenoriale. Am învățat să identific blocajele personale și să navighez spre obiectivele mele cu mai multă claritate și încredere.
Acest curs nu este doar despre AI, este despre transformarea modului în care privești și conduci afacerea ta. Recomand cu entuziasm acest curs tuturor antreprenorilor, indiferent de stadiul în care se află în călătoria lor profesională."

 

Raluca Corpăcescu
⭐⭐⭐⭐⭐
„Sunt foarte încântată. Înainte de curs foloseam un pic ChatGPT. Din școala generală, de când ne puneau să facem compuneri, urăsc să scriu un text, pierd foarte mult timp cu rafinarea, cu schimbarea frazei să expun mai bine ce vreau să spun. Cursul m-a ajutat să nu mai pierd timpul, să-l descopăr pe ChatGPT, să ne împrietenim ca să învăț să scot maximul de la el.
Un exemplu e un mesaj pe care trebuia să-l scriu pentru job, l-am amânat mult, știam că îmi va lua o grămadă de timp și într-o întâlnire cu colegii mei am scris mesajul. Mi-a luat 15 minute să-l fac cu tot cu rafinarea. Colegii erau uluiți. Fără ChatGPT, mi-ar fi luat o oră, colegii m-au rugat să-i învăț și pe ei, așa că acum o să fim cu toții mai eficienți.
Un alt exemplu funny și de impact a fost în mașină, spre Sinaia. Waze ne-a informat că aveam de stat 1 oră în trafic, blocaj la Comarnic. L-am rugat pe ChatGPT să-mi dea 10 întrebări de cultură generală pentru copii între 7 și 10 ani. A fost foarte funny. Copiii mai vroiau întrebări, și uite așa încă 10 întrebări, și încă 10 până am ajuns la Sinaia :)
Visul meu secret e să scriu o carte, dar niciodată nu a fost o prioritate și credeam că nu voi avea timp. I-am spus lui ChatGPT ce vreau să fac, ce lucrasem eu deja și să-mi dea o structură. Știi ce a fost super fain? Că am gândit la fel :). M-a ajutat să pun mai bine în practică ceea ce nu știam cum să exprim și mă preocupa. Parcă îmi citise gândurile. Am făcut un melanj super fain între ce mi-a dat și ce am gândit eu. Așa, în vreo 30 de minute eram gata cu structura. Super ușurare!
Ce mi-am dat seama e ca ChatGPT e doar un tool. Eu sunt cea care sunt creativă și el doar mă ajută să-mi structurez ideile și îmi dă un feedback. Faptul că pot să cer în timp real feedback despre orice este nemaipomenit iar Feedback-ul e obiectiv, bine structurat si bine argumentat."

 

Teodora Pascal
⭐⭐⭐⭐⭐
„Aș dori să îmi exprim recunoștința și să îți mulțumesc din suflet pentru cadoul extraordinar pe care mi l-ai făcut, cursul AI în Business.
Îți amintești cât de greu îmi era să scriu postări? Când ai început webinariile despre AI vara trecută, nu mi-am imaginat niciodată că această călătorie va deveni atât de semnificativă. Ceea ce a început ca o simplă joacă s-a transformat într-o adevărată călătorie magică pentru mine.
După cele șase săptămâni intense ale cursului, am descoperit o lume vastă și plină de posibilități. Efectul asupra muncii mele a fost wow!
Am început noul an cu patru clienți noi, iar dorința si visul meu de a scrie o carte pentru a ajuta copiii să îndrăgească engleza e acum realitate.
Ceea ce e cel mai minunat e bucuria cu care îmi fac munca. AI a făcut sa fie mai simplu si mi-a adus entuziasm.
Îmi dau seama acum cât de mult m-ai susținut și cât de important a fost acest curs pentru mine.
Testimonialul meu nu este doar o expresie a recunoștinței, ci și o mărturie a impactului pozitiv pe care l-ai avut în viața mea.
Sper ca experiența mea să servească drept sursă de inspirație pentru alții, la fel cum ai fost tu pentru mine. Mulțumesc încă o dată pentru că ai făcut diferența în viața mea și mi-ai dăruit magia AI. Big Hugs! Teo
Larisa Stoica
⭐⭐⭐⭐⭐
„În urma unui curs, făcut la sfârșitul anului trecut, am avut de ales un cuvânt care să reprezinte anul 2023, iar cuvântul pe care l-am ales a fost „Magie”.⁣⁣
⁣⁣
Chiar dacă pe parcursul anului am avut parte de momente minunate, simt că acest curs, în care am integrat AI în tot ceea ce fac, a adus acea magie pe care am cerut-o. (iar magia s-a extins în casă, pentru că acum și soțul folosește AI în tot ce face - a reparat și un laptop cu ajutorul chatGpt)⁣⁣
⁣⁣
Fiecare întâlnire cu Monica m-a provocat să fac mai mult, să cer mai mult, să creez mai mult. Dincolo de faptul că am creat un program în care s-au înscris 100 de femei și o meditație care a ajuns la peste 350 de persoane, simt că lucrul cu ChatGpt m-a dus dincolo de bariera pe care singură o pusesem în legătură cu cât pot să cer și cât îmi dau voie să primesc. ⁣⁣
⁣⁣
Atunci când ești „people pleaser”- pur sange îți vine greu să ceri la nesfârșit câte o modificare, să spui că ceva nu îți place, să ceri ajustări la nesfârșit până textul sau imaginea ajung la nivelul pe care tu îl ai în minte.⁣⁣
⁣⁣
Experienta cu AI m-a dus, însă, dincolo de aceste bariere și asta se vede în viața mea de zi cu zi. Îmi vine mai ușor să cer exact ce am nevoie și să rămân alături de mine atunci când ceva nu îmi place.⁣⁣
⁣⁣
Am idei de lucru nelimitate, iar AI mă ajută cu structura, cu corectarea, cu ajustarea, cu latura creativă de care sunt atât de mandră că iese la suprafață.⁣⁣
⁣⁣
Acum nu mai trebuie să caut imagini în sute de fișiere, să plătesc pentru a le descărca sau să trebuiască să menționez mereu sursa. Creez singură versiunea care se potrivește cel mai bine cu viziunea mea. ⁣⁣
⁣⁣
Mai mult decat atât, cu cât ChatGpt mă cunoaște mai bine, cu atât mă suprinde mai tare pentru că, deși nu menț
ionez de fiecare dată, știe care sunt preferințele mele, iar asta este fabulos.⁣⁣
⁣⁣
Mulțumesc, Monica Ducu, pentru entuziamul cu care ne-ai ghidat în această lume a viitorului. ⁣⁣
⁣⁣
Mulțumesc pentru undița asta minunată pe care ai pus-o în mâinile noastre. ⁣⁣
⁣⁣
Mulțumesc pentru toate comenzile la care nu m-aș fi gândit niciodată și la toate ideile cu care ne-ai inspirat. ⁣⁣
⁣⁣
Sunt recunoscătoare pentru acest curs extrem de valoros și sunt mândră că am avut acces la el atât de devreme în utilizarea Inteligenței Artificiale.⁣⁣⁣”

De ce „Business & Marketing cu AI”?-> Descoperi cum îți îmbunătățești productivitatea în marketing, vânzări, research, analiză de date, managementul proiectelor.
-> Afli cele mai avansate moduri să folosești AI în sarcinile de zi cu zi pentru rezultate excelente.
-> Cele 15 lecții îți permit să aplici pe loc ceea ce înveți și să vezi progresul rapid.
-> Descoperi metode specifice pentru mai multe tipuri de business și produse.

Până la final, AI devine:

-> Cel mai bun angajat din compania ta. GRATUIT

-> Propriul tău asistent personal

-> Propria ta agenție de marketing & branding

-> Coachul tău de business și vânzări

-> Consultantul tău financiar în business

Nu mai ești limitat de timp sau de talent.
Doar de cât de bine știi cum să faci AI să facă munca în locul tău.

Accesează acum 990 lei 490 lei

Întrebări frecvente

Despre mine

+20 ani business 
7 ani business online/ offline ca soloprenor
+3.000 clienți: antreprenori și companii 
+10 ani coaching 
+13 ani leadership
+400 de workshopuri și traininguri 
+20.000 participanți la conferințe, webinarii, cursuri
5 ani ambasador Mindvalley & lider pentru comunități 
Speaker conferințe, summituri

Inteligența Artificială:

+80 de businessuri în care am implementat AI
Primul curs "Business cu AI" din România
Newsletter săptămânal “Business cu AI”
+1000 de ore de aplicații, comenzi, testări
+3.000 de participanți traininguri AI (ro & eng)

Programul cuprinde:

->  16 lecții

-> +3 ore de content video 

->  +100 de comenzi și exemple din diferite tipuri de business

Accesează acum 990 lei 490 lei